Selecteer pagina

Gratis hoortest op locatie of bij u thuis

Als u wilt weten of u een hoortoestel nodig heeft, kunt u het beste een afspraak maken voor een gratis hoortest. Wij werken daarvoor samen met twee partners: Beter Horen en Oog voor Oren. Beter Horen heeft ruim 200 vestigingen door heel Nederland en er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt waar u een gratis hoortest kunt laten doen. Oog voor Oren biedt een concept waarbij de audicien thuis komt voor uw test. Beide partners werken uiteraard met gediplomeerde audiciens, bieden dit product al jaren aan en zijn in onze ogen volledige betrouwbaar.

[maxbutton id=”1″] [maxbutton id=”2″]


 

Hoe werkt zo’n gratis hoortest?

Het aanvragen van een gratis hoortest is heel eenvoudig. U klikt op één van de bovenstaande knoppen. Vervolgens laat u op de website van onze partner uw gegevens achter. U wordt vervolgens binnen korte tijd terug gebeld voor het maken van een afspraak. De test duurt relatief kort. Doorgaans krijgt u een koptelefoon op waar piepjes uit komen. Deze worden steeds zachter, tot het moment dat u ze niet meer kunt horen. Dat geeft u aan bij de audicien. Die stelt vervolgens op basis van wat u aangeeft, vast in welke mate u last van gehoorschade heeft. Vervolgens kan de audicien op basis van die gegevens én uw wensen bepalen of u een gehoorapparaat nodig heeft en welk hoortoestel dan het beste bij u zou passen.

Waarom besteden jullie dit uit aan twee partners?

Dat is een goede en terechte vraag. Maar wij hebben geen verstand van het afnemen van hoortesten. Dat is een heel specialistisch beroep. Wij zijn wel goed in het schrijven van teksten en u voorzien van de juiste informatie. Schoenmaker blijft bij je leest, zullen we maar zeggen.

Shares